A continuació us deixem el calendari d’activitats del Kombu del mes de març i abril. Aquests tallers i xerrades aniran a càrrec de l’Anna Grau, cuinera i propietària del Kombu.
DIMECRES 16 MARÇ Taller de cuina teòric-pràctic
“PREPARA EL TEU ORGANISME PER LA PRIMAVERA.”
Les nostres necessitats canvien a cada moment. Fluir amb l'energia de l'entorn ens ajuda a reequilibrar l'organisme i millorar el seu rendiment.
En aquest taller parlarem al detall dels petits canvis que podem realitzar als nostres menús per tal d'anar a favor amb l'energia pròpia de la primavera.
Receptes: Crema de fonoll.
Ordi amb carxofes.
Wok de verdures i espagueti de mar.
Seitan amb ceba caramel·litzada.
Horari: de 18:30 a 21:00h
Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).
Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).
DIJOUS 7 ABRIL Conferència
“QUÈ ÉS LA CUINA ENERGÈTICA”
L'alimentació ens nodreix el cos físic, emocional i mental.
La cuina energètica estudia l' efecte que ens produeixen els aliments, aplica alquímia per potenciar aquests efectes i contempla les necessitats personals de l’ individu.
Per tant, si la nostra alimentació està basada en cereals refinats, sucres, i estimulants; donarem al cos físic una energia “enganyosa” debilitant-lo, la nostra ment estarà dispersa i les nostres emocions inestables.
Amb el coneixement energètic podem adaptar l'alimentació segons les necessitats de cada moment, per tal d' aconseguir el màxim benestar, harmonia i energia constant.
Horari: de 19:00 a 20:15h
Preu: 3€ (El preu inclou xerrada + infusió de la casa).
DIUMENGE 10 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic
“EL PES I LES SEVES FLUCTUACIONS”
Si coneixem la nostra constitució i com actuen els aliments en l’organisme podrem adaptar fàcilment l'alimentació a les nostres necessitats, per tal de mantenir el cos físic, emocional i mental amb més harmonia.
En aquest taller estudiarem quins aliments ens produeixen més estancament i veurem les constitucions segons el yin i el yang, per poder equilibrar amb detall la nostra alimentació.
Elaborarem menús d'exemple i cuinarem tots junts plats que ens ajuden a perdre volum.
Horari: de 10.00 a 16:00h
Preu: 45€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).
Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).
DIMARTS 19 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic
“REMINERALITZAT”
El ritme frenètic d'avui en dia, la qualitat dels aliments, i les seves preparacions, ens creen una falta de minerals i debilitat.
No alimentem el cos físic només per eliminar la sensació de gana; amb la nostra cuina diària ens fabriquem la qualitat de sang, i una sang lleugerament alcalina i neta nodreix l'organisme pel seu òptim funcionament.
Receptes: sopa de miso
condiment remi sec
tàrtar d'algues
nishime de verdures dolces
Horari: de 18:30 a 21:00h
Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).
Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).
DIMARTS 26 ABRIL Taller de cuina teòric-pràctic
ESMORZARS, PATÉS I SNACKS
En aquest taller parlarem dels esmorzars, donarem alternatives més saludables, elaborarem plats interessants per prendre a mig matí o a mitja tarda i d'aquesta manera, mantenir una energia més estable i duradora.
Receptes: varietat de patés ( llenties i olives, xampinyons, carbassa,..)
barretes de cereals
pa d'arròs i mill
formatge de tofu
Horari: de 18.30 a 21:00h
Preu: 35€ (el preu inclou tots els ingredients per a les receptes).
Mètode de reserva: Per reservar plaça envieu un correu a anna_grau_torras@hotmail.com indicant el taller, el vostre nom i un telèfon de contacte, i deixeu una paga i senyal de 5€ al Kombu. (ENVIAR CORREU ELECTRÒNIC).